امروز : چهارشنبه, 08 بهمن 1399
  • 65624563-5

نحوه شرکت در آزمون پایان ترم در سامانه وادانا

قابل توجه دانشجویان گرامی;

امتحانات پایان ترم نیمسال اول 1400-1399 در سامانه وادانا برگزار خواهد شد.

آموزش ویدویی نحوه شرکت در آزمون در دو بخش تشریحی و تستی (چهار گزینه ای) آماده شده است که با کلیک بر روی لینک های زیر می توانید به این محتوا دسترسی پیدا نمایید:

دانلود آموزش نحوه شرکت در آزمون تشریحی

دانلود آموزش نحوه شرکت در آزمون تستی

نکات بسیار مهم در مورد امتحانات پایان ترم:

1- هرگز از فیلتر شکن یا VPN استفاده ننمایید چون در این صورت سامانه وادانا از دسترس شما خارج خواهد شد.

2- اگر از اینترنت همراه استفاده می نمایید، حتما موبایل خود را کنار پنجره یا در فضای باز استفاده نمایید تا بیشترین آنتن دهی را داشته باشد.

3- توجه کنید که زمان پایان امتحانات در کارت ورود به جلسه معتبر نمی باشد و مدت زمان پاسخگویی برای امتحان توسط استاد در سامانه وادانا تعیین خواهد شد. دانشجویان جهت اطلاع از مدت زمان پاسخگویی باید به سامانه وادانا مراجعه نمایند.

4- در صورت قطعی اینترنت شما یا هر مشکل از طرف شما و بسته شدن صفحه آزمون، نگران نباشید، تنها لازم است دوباره وارد سامانه وادانا شده و دوباره وارد امتحان شوید.

5- در امتحان تشریحی امکان ارسال چندین فایل از دوربین گوشی شما وجود دارد و حجم هر عکس یا فایل ارسالی حداکثر 10 مگابایت است.

6- پس از آپلود پاسخ نامه، حتما پاسخ نامه خود را از سامانه دانلود نمایید و بازبینی نمایید که قابل خواندن باشد.

7- امکان برگزاری امتحانات با موبایل یا تبلت یا کامپیوتر یا لپ تاپ وجود دارد.

8- حتما یک ساعت قبل از امتحان، در سامانه وادانا وارد شوید و از سالم بودن تجهیزات الکترونیکی از قبیل موبایل، تبلت، لپ تاپ یا کامپیوتر و اینترنت خود اطمینان حاصل نمایید.

9- در صورت امکان یک موبایل پشتیبان با اینترنت مجزا تهیه نمایید تا در مواقع ضوروری از آن استفاده نمایید.

10- پس از پاسخ به تمامی سئوالات دکمه "اتمام آزمون" را بزنید تا جواب های شما ثبت شود.

11- برای نهایی کردن آزمون خود پس از کلیک روی دکمه "اتمام آزمون"، دکمه "ثبت همه پاسخ ها و اتمام آزمون" را کلیک کنید.

12- امکان ارسال پاسخ نامه از طریق پست الکترونیکی، واتس آپ، تلگرام و غیره به استاد وجود ندارد، در صورت عدم ثبت پاسخ نامه در سامانه، برای شما در امتحان غیبت خورده و درس شما حذف خواهد شد.

13- امکان برگزاری مجدد امتحان به هیچ عنوان وجود ندارد.

14- نمرات آزمون پایان ترم، پس از تصحیح توسط استاد در سامانه آموزشیار قابل مشاهده است و در سامانه وادانا هیچ نمره ای برای شما ثبت نخواهد شد.

15- دانشجویانی که در یک تاریخ و ساعت چند امتحان دارند، به اداره امتحانات دانشگاه مراجعه نمایند تا تمهیدات لازم برای این دسته از دانشجویان اندیشیده شود.

تقویم آموزشی نیمسال اول 00-99

• ثبت نام و انتخاب واحد: