امروز : جمعه, 24 ارديبهشت 1400
  • تهران، اتوبان ساوه، صباشهر، بلوار دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی صباشهر
  • 65624563-5

آخرین اخبار-صفحات

کلیه واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای قرمز تعطیل شد/کلاس های مجازی دانشجویان برقرار است

تداوم تعطیلی تا ۱۰ اردیبهشت

به گزارش روابط عمومی واحد صباشهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، واحد ها و مراکز آموزشی در شهرهای قرمز تعطیل می باشد.

با توجه به مصوبه جدید ستاد ملی مقابله با کرونا درخصوص تمدید یک هفته ای تعطیلات تا ۱۰ اردیبهشت ماه در شهرهای قرمز اعلام می گردد که کلیه واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای قرمز تعطیل است‌.

با توجه به قرمز بودن وضعیت استان تهران تمامی واحد های استان تهران تا ۱۰ اردیبهشت تعطیل است.

نکات قابل توجه:

تمامی کلاس‌های برخط و مجازی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در روزها و ساعت‌های تعیین شده برقرار می‌باشد و تعطیل نیست.

حضور کارکنان و ارائه خدمات در بخش‌های پشتیبانی، فنی و مالی باید به گونه‌ای باشد که خللی در امور آموزشی به وجود نیاید و همچنین پرداخت‌های مالی و حقوق و … دچار مشکل نشود.

در خصوص مدیریت کلاس‌های برخط به گونه‌ای اقدام گردد که خللی در امور جاری مورد نیاز وارد نشود.

کارکنان شیفتی مانند گذشته به فعالیت خود ادامه می دهند.

در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، کارکنان با حداکثر یک سوم حضور خواهند داشت.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد صباشهر نیز تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت تعطیل می باشد. این واحد دانشگاهی به منظور رفع مشکلات دانشجویان در خصوص صدور گواهی اشتغال به تحصیل و سایر درخواست های قابل رسیدگی، سامانه ثبت درخواست ایجاد نموده است:

تقویم آموزشی نیمسال دوم 1399

• ثبت نام و انتخاب واحد:
  •  1399/11/20 لغایت 1399/11/23
  • حذف و اضافه:
  • متعاقبا از طریق سایت اعلام خواهد شد.
  • شروع کلاس ها :
  • پایان کلاس ها :